Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Concert: Trio “Turn it up to 7”

25 september 2021 om 16:00 tot 25 september 2021 om 17:30 | Bibliotheek Hasselt | Vrije gift

Het trio “Turn It Up To 7” staat garant voor prachtig uitgevoerde muziek in gewaagde samenstelling. Het ensemble, dat bestaat uit Renée Brunt, sopraan, Alette van de Belt, klarinet, en Roelfke Huttenga, piano, kent namelijk maar liefst zeven verschillende mogelijke samenstellingen. Binnen deze brede invalshoek probeert Turn it up to 7 een divers publiek te bereiken door een brug te slaan tussen bekende en minder bekende muziek.

De combinatie zang-klarinet-piano is één waarvoor veel is geschreven, maar deze bezetting is niet altijd op podia te vinden. Des te meer reden om dit ensemble te komen beluisteren. In ieder geval zal op het programma staan het beroemde lied: Der Hirt Auf Dem Felsen” van F. Schubert. Schubert componeerde dit lied met een prachtig samenspel tussen de afzonderlijke partijen zang, klarinet en piano. “Turn It Up To 7” ontving met dit lied een ovatie tijdens het kamermuziekfestival 2019 in de Grote Kerk in Zwolle en tijdens het ArtEZ Chamber Music Sessions, ook in Zwolle.

De entree is gratis, gevraagd wordt om een vrije gift. Door de coronamaatregelen kunnen er maximaal 25 personen in de bibliotheek, dus graag even van te voren aanmelden via scab-hasselt@hotmail.com of telefonisch bij Renald van der Werf, tel.: 0657559168.

Deel dit:
Terug naar agenda