Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ierse folkmuziek door Seamus and the Horses

12 november 2022 om 14:00 tot 12 november 2022 om 16:00 | De Schakel Hasselt | €10,00 (SCAB-vrienden €7,50)

Op zaterdag 12 november zijn er in de Schakel twee bijzondere voorstellingen: ‘Hard times come again no more’ van de band Seamus and the Horses. Om 14.00 en 20.00 uur.

Voor de middagvoorstelling van 14.00 uur krijgt u als SCAB-vriend een korting van € 2,50 op de toegangskaartjes van € 10,00.

Kaarten kunnen besteld worden via: www.seamusandthehorses.nl. Na het invullen van de adres gegevens komt er bij betaling een vakje met kortingscode; door hier SCAB in te vullen betaal je automatisch € 2,50 minder.

Over de voorstelling:

Waan jezelf in het midden van de Temple Bar met de meest gezellige Ierse folkband van Zwolle: Seamus and the Horses! Deze Ierse Folkband brengt de authentieke Ierse muziek, de verhalen die erbij horen, de humor en de gezelligheid. Smeer je keel om mee te zingen met de bekende songs. Droom weg bij prachtige ballades en geniet van authentieke traditionele Ierse Folk. Seamus and the Horses speelt traditionele Ierse folkmuziek afgewisseld met populaire Ierse folk pop (Flogging Molly en Dropkick Murphy’s). Een muziekprogramma waarin jong en oud z’n hart kan ophalen!

We zullen elkaar vinden in de muziek en de rijke geschiedenis van Ierland. Leadzanger Benyan Admiraal vertelt over de fijne en moeilijke tijden die Ierland zo mooi maken en, als geboren Hasselter, brengt hij het ook weer dichtbij huis.

Na de voorstelling verzorgt Gleann Moine een whiskyproeverij met een groot assortiment Ierse Whisky’s en is er volop gelegenheid om na te praten.

Deel dit:
Terug naar agenda