Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Concert en diner met Manissionada – Volgeboekt!

9 maart om 16:30 tot 9 maart om 19:00 | Café Ad’Vundum – Hoogstraat | Volgeboekt!

Het diner (vanaf 17:30 uur) is volgeboekt! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor het concert (16:30 – 17:30 uur)! Reserveren via scab-hasselt@hotmail.

De band Manisionada geeft op zaterdag 9 maart van 16.30 tot 19.00 uur een optreden in de grote zaal van Ad’Vundum. Onderdeel van het concert is een Indonesisch buffet dat omstreeks 17.30 in de zaal wordt geserveerd .

Manisionada is ontsproten uit de voormalige band Dawn Rose. De twee overgebleven leden Arnold Niesen en Freek van Motman hebben met succes nieuwe bandleden benaderd, die muzikaal en in het dagelijkse leven goed met elkaar overweg kunnen. De naam van de band Manisionada komt voort uit het woord manis wat zoet en lief betekent. Sionada is gelinkt aan pensionada. De 7 bandleden van Manisionada zijn van Indische en Molukse afkomst: Freek van Motman (bas), Arnold Niesen (zang, gitaar, ukelele), René de Pruyssenaere (toetsen), Charles van der Spek (Saxofoon), René van den Bos (drums), Anis Latumahina (zang), Pieter Konjanan (zang, gitaar, steelgitaar). Zangeres Nicole zal in de nabije toekomst de band completeren.

Manisionada is een live band, die de bezoekers mee op reis neemt langs de vele bekende hits uit de jaren zestig tot heden. Daarnaast liederen laat horen uit de Gordel van Smaragd, waar hun roots liggen. Kortom de band creëert extra gezelligheid door middel van muziek die lekker in het gehoor ligt en uitnodigt tot bewegen.

Gezien de roots en het genre van de band maakt de kok van Advendum een passend Indonesisch buffet.

Dus heeft u zin om de zaterdag af te sluiten met gezellige muziek en geen zin in koken reserveer dan een plaatsje via scab-hasselt@hotmail.com. De kosten voor concert en diner zijn €25,00 (SCAB-vrienden €20,00). Er kunnen maximaal 50 personen in de zaal, dus wees er op tijd bij!

Alleen het concert (16.30 tot 17.30 uur) bijwonen onder het genot van een drankje kan ook.  De toegangsprijs voor het concert is €7,50 (SCAB-vrienden €5,00).

Deel dit:
Terug naar agenda