Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Muziek op Zaterdag: Trio Concordia in Café Ad’Vundum

15 april 2023 om 18:00 tot 15 april 2023 om 19:00 | Café Ad’Vundum – Hoogstraat | Vrije gift

In het kader van de opening van het Cultureel & Toeristisch Seizoen speelt Trio Concordia ‘Acoustic eighties pop & more’ in Ad’Vundum.

Trio Concordia bestaat uit drie volrijpe mannen, liefhebbers van al het mooie op deze aarde, in het bijzonder van muziek. Als de diepzinnigste der kunstvormen, weet muziek altijd het hart te raken. Musiceren, daar hebben deze mannen voor gekozen… en wel zónder hulp van versterkende middelen – nou ja, zonder elektrische versterkende middelen dan.

Gewapend met accordeon, contrabas, gitaar / banjo / mandoline levert Trio Concordia een greep uit het onmetelijke repertoire van mooie liedjes in deze wereld. Covers ja – maar dan wél naar hun grijpgrage handen en strotten getoonzet. Met liefdevolle aandacht voor zoetgevooisde samenzang en uitgekiende arrangementen. Die arrangementen zijn nodig, want het repertoire van het Trio bestaat voor een groot deel uit hits uit het synthesizer-tijdperk, jazeker! De jaren ’80 dus, met hier en daar wat zomerse reggae-swing. Uitstapjes naar het verdere verleden worden niet geschuwd. Zoals de mannen het zelf noemen: acoustic eighties pop & more…

Met op de teller gezamenlijk zo’n 75 jaar live-muziek spelen heeft Trio Concordia uiteindelijk nog slechts één doel: genieten van het samen zingen en brengen van mooie songs. En elk optreden blijkt: als het Trio geniet, dan genieten de aanwezigen ook.

Bezetting:
– Micha Baksteen: contrabas, (lead)zang, kazoo, basdrum
– Elco Stalknecht: accordeon, (lead)zang, piano (indien aanwezig), voet-hi-hat, kazoo
– Peter Dees: gitaar, banjo, mandoline, (lead)zang, kazo0

Deel dit:
Terug naar agenda