Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Projectkoor i.k.v. Hanze & Bedevaart

27 november om 10:30 | Bibliotheek Hasselt | €25,00

Evenement Navigatie

Het is alweer een tijd geleden dat we met elkaar mochten zingen!! Gelukkig kan en mag het nu weer, dus grijpen we als SCAB deze kans om weer een projectkoor te starten. Na een aantal succesvolle edities, willen we nu aansluiten bij de geschiedenis van Hasselt zoals die nu al deels te zien en te horen is d.m.v. de Hanze en Bedevaart route.

Onder leiding van dirigent (Nynke Poelsma) gaat een koor liederen, geïnspireerd op de geschiedenis van Hasselt, instuderen. Het projectkoor bestaat uit inwoners van Hasselt die plezier hebben in zingen, iedereen is welkom en kan meedoen.

Bij de officiële opening van de Hanze & Bedevaart route (april 2022) treedt het koor op; op theatrale wijze op (verschillende) passende locaties.

De eerste zaterdagochtend die we hiervoor gepland hebben is: zaterdag 27 november 10.30-12.30 uur in de bibliotheek Hasselt. Kennismaking en bespreking van het repertoire staan dan op de agenda. De repetities worden vervolgd op nog te bepalen zaterdagochtenden in de maanden januari – maart. De repetities vinden plaats in de bibliotheek. De uitvoering is in april 2022.

Net als vorige keer vragen we nu ook van de aspirant koorleden een bijdrage van 25 euro voor het hele traject. Daarvoor krijg je dan wel een aantal intensieve “workshops”, veel gezelligheid en zangplezier en koffie/thee met wat lekkers!

Zin om mee te doen, geef je dan op bij: scab-hasselt@hotmail.com

 

Deel dit:
Terug naar agenda