Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Projectkoor i.k.v. Hanze & Bedevaart

19 februari 2022 om 13:00 tot 19 februari 2022 om 15:00 | Bibliotheek Hasselt | €20,00

Het is alweer een tijd geleden dat we met elkaar mochten zingen!! Gelukkig kan en mag het nu weer, dus grijpen we als SCAB deze kans om weer een projectkoor te starten. Na een aantal succesvolle edities, willen we nu aansluiten bij de geschiedenis van Hasselt zoals die nu al deels te zien en te horen is d.m.v. de Hanze en Bedevaart route. Bij de opening van de H&B route en het toeristisch seizoen op 23 april 2022 treedt het koor op bij de Veerpoort en in de tuin van de Heilige Stede.

Onder leiding van dirigent (Nynke Poelsma) gaat een koor liederen, geïnspireerd op de geschiedenis van Hasselt, instuderen. Het projectkoor bestaat uit inwoners van Hasselt die plezier hebben in zingen, iedereen is welkom en kan meedoen.

De eerste repetitie vindt plaats op zaterdag 19 februari van 13.00-15.00 uur in de bibliotheek Hasselt. Kennismaking en bespreking van het repertoire staan dan op de agenda. De repetities worden vervolgd op alle zaterdagmiddagen tot 23 april.

Net als vorige keer vragen we nu ook van de aspirant koorleden een bijdrage van 20 euro voor het hele traject. Daarvoor krijg je dan wel een aantal intensieve “workshops”, veel gezelligheid en zangplezier en koffie/thee met wat lekkers!

Er hebben zich al mensen opgegeven, maar wie ook nog zin heeft om mee te doen kan zich nog opgeven via: scab-hasselt@hotmail.com

 

Deel dit:
Terug naar agenda