Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

SCAB Nieuwjaarsrevue (voor) en door kinderen

10 september 2022 om 10:30 tot 10 september 2022 om 11:30 | Bibliotheek Hasselt | €10,00

Na het succes van de diverse projectkoren voor volwassenen willen we nu eens proberen of ook kinderen “in” zijn voor het samen gaan maken van een ‘kinderrevue’. Een revue is meer dan muziek, het kan ook een goocheltruc zijn, een toneelstukje, “het is een snelle opeenvolging van korte onderdelen van verschillende aard’! Een revue door kinderen op de basisschool.

We willen gaan starten op zaterdag 10 september in de bibliotheek van Hasselt. Tijdens deze eerste bijeenkomst zal alles worden uitgelegd, met wat voorbeelden. Vervolgens kunnen de kinderen vertellen waar ze goed in zijn of waar ze hulp bij nodig hebben of wat ze liever niet doen. Voor het geheel van een dergelijke ’show’ zijn er bijvoorbeeld ook een toneelmeester, een presentator, technici, kinderen die de changementen op het podium doen, en nog veel meer.

In de 2de week kunnen de kinderen komen met ideeën om een show in elkaar te zetten en daarbij bedenken hoe een en ander gerealiseerd kan worden. Kortom een flinke uitdaging waar we met elkaar aan gaan werken, onder de bezielende leiding van de altijd enthousiaste dirigente Nynke Poelsma.

Iets voor uw kind kom dan langs met uw kind/kinderen om alles te horen over de plannen.

De kosten voor deelname (voor 15 oefensessies) zijn € 10,00 per kind.

Kinderen van de groepen 3 tot en met 8 van de basisscholen kunnen zich opgeven via scab-hasselt@hotmail.com of het inschrijfformulier in de bibliotheek Hasselt.

Deel dit:
Terug naar agenda