Laden Evenementen

Tuin & Theater dag

8 juni om 11:00 tot 8 juni om 17:00 | Diverse locaties – zie flyer | Gratis

Er zijn veel liefhebbers van tuinen in Hasselt en zij willen ook graag hun liefde voor hun tuin tonen aan anderen. Daarom organiseert de SCAB  – na 5 jaar – weer een Tuin & Theater dag in Hasselt.

SCAB wil graag cultuur in brede zin brengen op een laagdrempelige manier; twee zaken die dan ook een mooie combinatie vormen voor zo’n dag. Publiek kan niet alleen maar liefst 14 bijzondere tuinen bezoeken, maar wordt daar ook getrakteerd op verrassende optredens. Een dichter die voordraagt, muzikale vrienden, voorlezers met verhalen over de liefde voor tuinen, een expo op een verrassende plek en zelfs een kindermodeshow.  Kortom een divers cultureel programma op bepaalde tijdstippen in de diverse tuinen. Een flyer met info over de tuinen en de optredens is vanaf eind mei te verkrijgen bij de bibliotheek, TIP, gemeentehuis en diverse winkels in Hasselt. De flyer kunt u ook downloaden via de volgende link: https://scabhasselt.nl/wp-content/uploads/2024/05/A6-4luik-TT-V01.pdf

Hiermee hopen we tuin- en cultuurliefhebbers uit de regio naar Hasselt te halen en ze te verrassen met niet alleen de mooie en bijzondere plekken in Hasselt, maar ook met diverse optredens van plaatselijk en regionaal talent (zoals De Reisgenoot uit Deventer).

Deel dit:
Terug naar agenda

Gegevens

Datum:
08 jun 2024
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Overige informatie

Aangepaste prijs
Gratis