Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Projectkoor SCAB gaat weer van start

21 januari 2023 om 10:30 tot 21 januari 2023 om 12:30 | Bibliotheek Hasselt | €30,00

Op zaterdag 21 januari 2023 is de eerste repetitie van het (nog samen te stellen) projectkoor in de bibliotheek Hasselt.

Net als afgelopen jaar zal er ook in april (zaterdag 15 april) 2023 weer een opening cultureel/toeristisch seizoen zijn in Hasselt m.m.v. van diverse organisaties, waaronder de SCAB. Het 2022-koor met Hanze liedjes werd zeer gewaardeerd. Maar om nu weer eenzelfde soort liederen te doen leek ons niet zo spannend en uitdagend. De bedoeling is dat het projectkoor Franse liedjes uit de jaren ’70, ’80 en ’90 gaat instuderen onder leiding van de dirigent Nynke Poelsma en wellicht begeleidt door accordeon muziek.

De repetities in de bibliotheek zijn op de zaterdagochtend en beginnen op zaterdag 21 januari. De uitvoering is op 15 april in het van Stolkpark. Dat wordt dan een Frans picknick feestje in het park met Irene en met wijn, stokbrood, Franse kazen etc.

Het projectkoor bestaat uit inwoners van Hasselt die plezier hebben in zingen, iedereen is welkom en kan meedoen. We vragen van de koorleden een bijdrage van €30,00 voor het hele traject. Daarvoor krijg je dan wel een aantal intensieve “workshops”, veel gezelligheid en zangplezier en koffie/thee en wat lekkers! Er hebben zich al mensen voor opgegeven, maar wie ook zin heeft om mee te doen kan zich opgeven via SCAB-Hasselt@hotmail.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corrie Folkersma (cfolkersma@ziggo.nl  of 0655028128).

Deel dit:
Terug naar agenda